Modele de martisoare din scoici

Asa cum zice si Cristina:) suis pus lien catre souscrit en postarea cu martisoarele quilling. aici m-am GrabIt si n-am pus. Acolo am si aratat cum arata suportulhttp://dpnori.blogspot.ro/2013/02/martisoare-quilling.htmlScoicile le-AM cules de PE tarmul DIN mari Negre:) Cristina, sa nu cumva sa uitati;) Grilajul DIN série se Coase cu Acul. Ai aici mai multe detalii: http://talentedenazdravani.ro/concurs56-1.htmAu iesit foarte Frumoase! Scoicile noastre de anul acesta sunt PE malul Marii:D. La VARA ne-am Propus sa nu le mai uitam. Martisoarele DIN fimo (pâtes polimerica) sunt foarte populare in ultimii Ani. Pasta fimo se gaseste intr-o Mare varietate de Culori, se modeleaza usor, iar figurinele se COC la cuptor ca sa se intareasca. Sunt mumoase si aratoare. Chiar IMI plac. Va fi concurenta serioasa:).

Mult succes Amy! Pentru acest Model simplu de Floare, ai nevoie de margele si Sarma. Fiecare Petala e facuta la fel. Se UAI 9 margele, se indoaie Sarma in dreptul celei de-a cincea, iar capetele se rasucesc de doua ori, la Baza, indeajuns de strans ca sa Prinda si sa ISI pastreze forma. Apoi se face o tortita, iar petalele se pot rotunji Poutine introducet dans mijlocul Lor un creion subtire sau un obiect similaire. Foarte Frumoase TI-au iesit! Eu FAC rar martisoare, Desi IMI plac. Numai daca e musai nevoie. E bine ca te antrenezi cu Copiii. Chiot! Dar sunt multe forme pe care le Poti da pastei fimo, inclusiv de MICI animale, care vor deveni de asemenea martisoare adorabile. Dupa coacere, poate fi aplicat pe ele un Strat de lac. IAU, Draga Andrada, poate ma fac de rusine, dar nu stiu cum este poliadezul. Eu, pentru a LIPI Alte materiale decat Hartia, folosesc pistolet de Lipit. Raspunsul meu vigne tarziu, deci probabil deja ai incercat.

Te Rog mult sa-mi Spui si mie daca fusionner si ASA. Casa Retro – Flori DIN hârtie, Flori DIN fetru, perle autoadezive, passionpatchwork de lemn autoadezive, TRIFOI DIN fetru. Apropiem cele 5 cerculete rosii in forma unei Flori si apoi asezam in Centrul floricelei cercle galben si il turtim usor, folosind cutterul. Puteți și voi să faceți propriile modele de mărțișoare cu Copiii voștri. Chiar și cel mai simplu mărțișor făcut de mânuțele Lor va fi mult apreciat. Poti face si alte modele de floricele, mai mici, pentru martisoare-cercei, ca acestea. IATA cum se realizeaza cel mai simplu modèle de Floare DIN fimo, DIN doua Culori. Ce idee minunată, și Noi avem o Grămadă de scoici de la Mare dar nu m-am gândit să FAC mărțișoare DIN ele. O primăvară frumoasă! Amestecam intai Sarea cu APA pentru a se dizolva Poutine, apoi adaugam Faina si framantam bine. Se poate MODELA en diferite forme: floricele, buburuze, ciupercute, inimioare, animale etc. Daca vrei sa faci o Figurina mai Grasa este indicat sa Pui in mijloc o biluta DIN folie de sup pentru ca aluatul sa nu fie prea gros si sa nu se coaca bine.

Cu ocazia sosirii Primaverii va dorim o primvara Frumoasa, sanatate si multe realizari! La multi Ani! Cele 2 mărțișoare alese de bărbații casei pentru micuța Sara sunt cele din imaginea de mai jos. Îți mulțumesc pentru Gândul Frumos! Să ai o primăvară minunată! Pentru a forma o Narcisa, se fac 5 cerculete galbene Care se ciupesc la ambele capete pentru a forma petalele si un cerculet portocaliu pentru mijloc.